Готель 1835 White Palm Hotel 4*

Франція , Канни

Рейтинг готелю

Про готель

1835 White Palm Hotel - розкішний чотиризірковий готель, розташований в Каннах, недалеко від Старого Порту, всього за 800 метрів від знаменитої набережної Круазетт і Палацу Фестивалів. Готель є ідеальним варіантом для широкого кола туристів, включаючи відпочиваючих, бізнесменів і корпоративних клієнтів. Як і у всіх інших готельних комплексах мережі Sofitel, святкова атмосфера і комфорт зведені тут у ранг мистецтва. Для розміщення гостей передбачено 149 комфортабельних номерів і сьютів, оформлених у традиційному прованському або морському стилі. З вікон багатьох номерів відкривається захоплюючий вид на Каннський Затока, Старий Порт і Круазетт. У готелі працюють два ресторани і два бара, які є ідеальним місцем для релаксації і приємного спілкування за вишуканими стравами французької та міжнародної кухні. Так, у гастрономічному ресторані французької кухні "Le Mediterranee" гості можуть помилуватися самими чудовими панорамними видами на Каннський Затоку, а традиційному ресторані "Chez Panisse" відкрити для себе шарм прованського бістро. У розпорядженні клієнтів знаходяться обладнані зали для проведення ділових семінарів і банкетів загальною площею 700 кв. м., бізнес-центр з доступом в Інтернет і панорамна тераса з солярієм і відкритим плавальним басейном.

Контактні дані

Показати на мапі

Розташування

Готель знаходиться в Каннах, в 800 метрах від знаменитої площі Круазетт і Палацу Фестивалів, в 25 км від аеропорту Ніцци.

Послуги в готелі

Крита і відкрита автомобільна парковка.
Бездротовий доступ до Інтернету.
Депозитний сейф (у адміністратора).
Зручності для осіб з обмеженими фізичними можливостями.
Відділ реєстрації та обслуговування, консьєрж, хімчистка, прасувальна, портьє, чистка взуття.
Цілодобове обслуговування номерів (холодні страви, гарячі закуски).
Цілодобова охорона, система відеоспостереження та протипожежної безпеки.

Зручності в номерах

Ванна кімната з феном, дзеркалом і окремою душовою кабіною, кондиціонер, депозитний сейф, міні-бар, радіо, бездротовий Wi-Fi Інтернет, високошвидкісна лінія передачі даних, розетка RJ 11, протипожежне обладнання.

Відгуки

Курорти Франція