Готель Одесский 1*

Україна , Одеса

Рейтинг готелю

2
з 10
2
Кімнатиз 10
1
Сервісз 10
1
Чистотаз 10
3
Харчуванняз 10
1
Відгуків

Про готель

Хостел-готель відкрився 1 квітня 2012 року. Знаходиться на першому поверсі двоповерхової будівлі в невеликому одеському дворику.

Контактні дані

  • р. Одеса, вул. Троїцька 21
Показати на мапі

Розташування

Розташований в історичній частині міста недалеко від парку ім. Т. Р. Шевченка (300 м), міського пляжу та нового стадіону "Чорноморець".

Послуги в готелі

Кімната відпочинку з плазмовим телевізором і кабельним ТБ. Санвузли обладнані душовими кабінками з цілодобовою подачею холодної і гарячої води. Безкоштовно: рецепція (цілодобово), щоденне прибирання номерів, постільна білизна, рушник, індивідуальний сейф, Wi–Fi інтернет, супутникове TV, праска, замовлення таксі, вітальня кімната з одноразовим посудом, електрочайником, холодильником, мікрохвильовою піччю. Платно: гід і перекладач, бронювання ж/д і авіа квитків, пральні машини, парковка поряд з будинком, трансфер, аказ яхт, морська риболовля, послуги няні.
  • автостоянка
  • прокат автомобілів
  • трансфер в / з аеропорту

Зручності в номерах

У чотиримісних номерах 2 полуторні ліжка і одна двох'ярусне ліжко, шафа для одягу, приліжкові тумбочки, письмовий стіл, стілець, настільні лампи. У шести - і восьмимісних номерах двоярусні ліжка, приліжкові тумбочки, письмові столи, стільці, настільні лампи.

Відгуки

Курорти Україна